groepen

Albatros = Verkeersveilige School

Geplaatst op woensdag 13 april 2016

Klaas Lamminga van Veilig Verkeer Lelystad reikte vrijdag 8 april jl. het label Verkeersveilige School uit in het bijzijn van alle kinderen. Tevens werden de winnaars van de ontwerpwedstrijd “Wie bedenkt het beste verkeersbord in school?” bekend gemaakt. http://www.flevopost.nl/nieuws/lelystad/432170/basisschool-de-albatros-is-officieel-verkeersveilig.html

Lees verder

Groep 2 nieuwsbericht 1

Geplaatst op woensdag 2 december 2015

Lees verder

Ouder-kindgesprekken n.a.v. de Cito entreetoets

Geplaatst op maandag 2 november 2015

De komende weken staan deze keer in het teken van de ouder-kindgesprekken naar aanleiding van de Cito entreetoets. Samen met de kinderen gaan we met de Cito toets bekijken welke leerdoelen we uit deze toets kunnen halen.

Lees verder

Vergelijkend productonderzoek

Geplaatst op donderdag 15 oktober 2015

Groep 8 heeft donderdag 15 oktober in de Albert Heijn aan de Kempenaar zoet broodbeleg vergeleken. Een biologisch en een niet-biologisch product werden aan een nader onderzoek onderworpen. Omdat de kinderen dit met groot enthousiasme deden, heeft de bedrijfsleider van de supermarkt de kinderen een gezonde traktatie aangeboden. Waarvoor dank!

Lees verder

rekenspelletje

Geplaatst op vrijdag 25 september 2015

Lees verder

Op onderzoek bij de Albert Heijn naar EKO-producten

Geplaatst op donderdag 3 september 2015

Donderdagmiddag 3 september zijn de leerlingen van groep 8 op onderzoek gegaan naar EKO-producten. Bij de Albert Heijn aan de Kempenaar werden we met open armen ontvangen en hebben de kinderen onder andere onderzoek gedaan naar de prijsverschillen. Op school gaan we in de klas verder bespreken wat daar de oorzaak van is.  

Lees verder

CITO entreetoets

Geplaatst op donderdag 3 september 2015

In week 37 en 38 krijgen de kinderen de Cito entreetoets van groep 7. Hier is voor gekozen omdat de toetsdruk eind groep 7 al vrij hoog is. Het voordeel van afname begin groep 8 is dat de kinderen op deze manier een mooie nulmeting krijgen voor de rest van het jaar. De resultaten worden

Lees verder

Spellessen lekker fit!

Geplaatst op woensdag 8 april 2015

In het kader van het programma Ik lekker fit hebben de kinderen al twee spellessen gehad! Verschillende spellen en activiteiten buiten op het speelplein, zie hieronder de foto’s!

Lees verder