Videoalbum

Techniekles SVOL en samenwerking met LINK Lelystad
Op maandag 22 maart 2021 volgden de kinderen van groep 8 een les robotica. Dit in het kader van bevordering van de studierichting techniek op het voortgezet onderwijs.

Techniekdagen ISG Arcus
Op donderdag 24 november 2016 bracht groep 8 een bezoek aan het vakcollege techniek van ISG Arcus. De kinderen konden op deze ochtend kennis maken met de vele facetten van techniek.

Techniekweek Constructie
Tijdens deze projectweek werd er in de verschillende groepen kennis gemaakt met constructie. Tegen welke problemen loop je op en hoe los je ze op. (ww: constructie2016)

Spelletjesdag 15 juni
De jaarlijkse spelletjesdag voor de onderbouwleerlingen viel dit jaar eens niet in het water. De kinderen hadden een leuke ochtend.

Schoolkamp groep 8
Jaarlijks gaat groep 8 op schoolkamp naar dit eiland en krijgen de leerlingen op hun afscheidsavond een blijvende herinnering aan dit schoolkamp in de vorm van een film van hun belevenissen.  Hier alvast een preview.


De Albatros bestaat 40 jaar
Op vrijdag 22 april jl vierde De Albatros haar 40-jarig bestaan met een dag vol met activiteiten voor de kinderen. Als knallende afsluiter hebben de kinderen onder de bezielende begeleiding van “De Vuilnismannen” de ouders een indrukwekkend optreden voorgeschoteld. Een dag om niet te vergeten.